Persones, colors, i emocions.

RGB va nèixer de la motivació de treballar en el retrat, en la psicologia,  i en quin paper juga el color com a element per classificar diferents trets de les persones amb les quals ens relacionem dia a dia. Sense necessitat de fer-ne cap estudi, tots som capaços de saber amb qué relacionem els colors, ja sigui emocions o elements que ens duen a pensar directament en aquestes. Qui no ha pensat mai que el blau ens aporta tranquilitat? “RGB” és l’expresió per designar la composició del color en termes d’intensitat de color en la llum, formada per vermell(R), verd(G) i blau(B), colors que personalment considero que són els que més “transmeten”.

Aquest és un treball en el que tothom hi té cabuda i una gran rebuda, les persones, l’expresió, són la clau d’aquest treball. Per a contribuir-hi, únicament és necessari tenir ganes de participar en un treball de caire artístic i disposar d’un petit espai de temps per a fer-ho possible. Col·locar la il·luminació, la càmera, el subjecte, obtenir l’expresió desitjada, i disparar. Consta de dues retrats, entre plans mitjos i primers plans, un de central i un de perfil, tot i que a la pàgina web de moment només estic mostrant un retall del retrat central.

RGB és un treball fotogràfic que començo amb ganes de que no acabi mai, d’aquells treballs senzills que t’omplen imprevisiblement. Dels que arribes a les 12 de la nit desprès d’un dia complet i encara et queden forces per seguir editant i fer-lo crèixer.

I tú, qui ets?

Podeu seguir les evolucions del treball RGB a: http://ibanriufoto.weebly.com/rgb.html

_MG_0274

_MG_0339

Anuncis